Home » » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Sunt sigur că turneul de la Odorheiu Secuiesc va aduce un plus de experiență junioarelor noastre”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Sunt sigur că turneul de la Odorheiu Secuiesc va aduce un plus de experiență junioarelor noastre”Președintele și unul dintre antrenorii de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a vorbit despre turneul de futsal, de la Odorheiu Secuiesc, disputat la finalul săptămânii trecute. ”Am încheiat cu două victorii și două înfrângeri acest turneu. Echipa a lăsat o impresie buna. Din spusele organizatorilor, am fost surpriza acestui turneu având în vedere că ne-am calificat în sferturi. Am fost echipa care a marcat cele mai multe goluri într-un meci, cu Vulpitele Galbene Roman 12-0. Am pierdut la două goluri diferență cu una din finalistele de la acest turneu. Felicit fetele și sunt sigur că acest turneu va aduce un plus de experiență junioarelor noastre. Obiectivul nostru a fost realizat și personal, mă declar mulțumit. Din cele 20 de echipe FCUG a terminat pe locul 5”, ne-a spus președintele și unul dintre antrenorii Gabriel Călinescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger