Home » , » FOTBAL: Gloria Ivești, a treia echipă calificată la turneul final al ”Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea”

FOTBAL: Gloria Ivești, a treia echipă calificată la turneul final al ”Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea”

foto: AJF Galați
sursa foto: AJF Galați


Asociați Județeană de Fotbal Galați a organizat la finalul săptămânii trecute, la Tecuci, meciurile din zona 3 de la ”Cupa de Iarnă-Nicolae Rainea”. La turneul de la Tecuci au participat șase echipe ce au fost împărțite în două grupe. În grupa A au jucat: CSȘ Tecuci, Muncitorul Ghidigeni și Zorile Grivița, iar în grupa B: Gloria Ivești, Avântul Drăgănești și Juventus Toflea. 

Grupa A a fost câștigată de CSȘ Tecuci cu două victorii. Tecucenii au învins Muncitorul Ghidigeni cu 2-1 la loviturile de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul era egal 2-2, și Zorile Grivița cu 3-1. Grupa B a fost câștigată de Gloria Ivești cu două victorii 5-1 cu Avântul Drăgănești și Juventus Toflea. 

După meciurile din grupe s-au disputat jocurile pentru stabilirea ierarhiei finale a zonei. În finala pentru locurile 5-6 Zorile Grivița a învins cu 3-0 Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni a încheiat zona pe locul trei după ce a învins Juventus Toflea 3-3, la finalul timpului regulamentar, 1-0 la loviturile de departajare, iar în finala zonei Gloria Ivești a învins cu 5-4 CSȘ Tecuci.  

Gloria Ivești se alătură celorlalte două câștigătoare de zonă, Zimbrul Slobozia Conachi-zona 1, și SC Oțelul-zona 2, la turneul final al Cupei de Iarnă. Ultima echipă calificată la turneul final se va decide după meciurile din zona 4, de la Șendreni. La zona 4 vor participa echipele: Foresta Șendreni, cu echipa de la Liga a V-a și o echipă de old-boys, Victoria Independența. Quantum Club Galați, Unirea Braniștea. Meciurile se vor disputa duminică, 5 februarie. Turneul final al ”Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea” se va disputa la Galați, Sala Siderurgistul, duminică, 12 februarie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger