Home » , , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Cupa de Iarnă-Nicolae Rainea” este foarte bine primită de echipe”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Cupa de Iarnă-Nicolae Rainea” este foarte bine primită de echipe”Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre criteriile după care au fost împărțite echipele la ”Cupa de Iarnă-Nicolae Rainea”. ”Zonele sunt făcute după criteriul geografic și pe preferințele echipelor, pentru a evita cheltuielile. Am încercat să împărțim echipele să nu fie doar echipe de Liga a IV-a. Toată lumea fugea de SC Oțelul. Cele mai bune echipe, câștigătoarele zonelor, vor juca la turneul final, 12 februarie, la Galați, Sala Siderurgistul, începând cu ora 10.00”, a spus Liviu Ciubotariu.   

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Liviu Ciubotariu a mai spus că echipele folosesc competiția ca pe un prilej de pregătire în perioada de iarnă: ”Competiția este foarte bine primită de echipele noastre. Așa cum știți echipele din Liga a IV-a și a V-a nu au posibilitatea să facă un stagiu de pregătire centralizat, nu mai vorbim de cantonament. Cu acest prilej echipele se reunesc și se pregătesc”.   

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger