Home » , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Sezonul, în fotbalul județean, va începe cu o etapă de Cupa României”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Sezonul, în fotbalul județean, va începe cu o etapă de Cupa României”


Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre debutul sezonului de primăvară în fotbalul județean: ”Sezonul, în fotbalul județean, va începe cu o etapă de Cupa României, unde vor intra echipele din Liga a V-a, plus echipe din Liga a IV-a, cu excepția primelor șase clasate, urmând ca prima etapă din Liga a IV-a să fie pe 12 martie”. 

Liviu Ciubotariu a mai spus că sezonul de primăvară va fi deschis de jocul restant dintre SC Oțelul și Viitorul Costache negri:”Avem o restanță în Liga IV-a, SC Oțelul-Viitorul Costache Negri, ambele echipe au fost de acord să inverseze ordinea meciurilor. Primul meci se va disputa la Galați, 25 februarie, pe stadionul ”Siderurgistul”, urmând ca returul să se joace la Costache Negri. Atunci va fi în aprilie, vor să joace acasă cu Oțelul. În tur la toate meciurile Oțelului a fost sărbătoare, așa va fi și în retur”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger