Home » , » FOTBAL: Paul Voicu: ”Pe perioada sezonului rece am mutat antrenamentele în Sala de Sport a Liceului CFR”

FOTBAL: Paul Voicu: ”Pe perioada sezonului rece am mutat antrenamentele în Sala de Sport a Liceului CFR”Președintele Școlii de Fotbal FC Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că pe perioada sezonului rece copii își desfășoară antrenamentele în sala de sport a Liceului CFR. ”În momentul de față ne desfășurăm activitatea la Sala de Sport a Liceului CFR, având în vedere condițiile atmosferice. Din primăvară vom reveni la Școala nr 22. Noi ne desfășurăm activitatea ca și până acum și încercăm să adunăm din ce în ce mai mulți copii. Încercăm să formăm cât mai multe grupe, sper ca în viitor vor veni cât mai mulți copii”.

Paul Voicu a mai vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM și despre data la care antrenamentele vor reveni la terenul de la Școala nr. 22. ”La terenul nostru de la Școala nr. 22 vom reveni în funcție de vreme. De la 1 aprilie cu siguranță poate fi și mai devreme dacă vremea ne va permite. Nu vrem să expunem frigului și condițiilor improprii copii”, a spus Paul Voicu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger