Home » , » FOTBAL: Robert Ciurea: ”Nu cred că ne mai poate ajunge cineva, dar trebuie să fim serioși pentru că în fotbal niciodată nu se știe”

FOTBAL: Robert Ciurea: ”Nu cred că ne mai poate ajunge cineva, dar trebuie să fim serioși pentru că în fotbal niciodată nu se știe”Robert Ciurea, căpitanul de la SC Oțelul, a spus la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că adversarii se mobilizează exemplar:  ”Nu cred că ne mai poate ajunge cineva, dar trebuie să fim serioși pentru că în fotbal niciodată nu se știe. Quantum Club Galați mi s-a părut cel mai puternic adversar din meciurile jucate până acum. Când joacă cu noi adversarii încearcă să dea ce au mai bun, au o ambiție în plus când joacă cu noi”. 

În eventualitatea în care echipa nu va reuși promovarea în Liga a III-a Robert Ciurea a declarat că proiectul trebuie continuat. ”Sper să obținem promovarea în Liga a III-a, ăsta este principalul nostru obiectiv promovarea în Liga a III-a. Dacă echipa nu promovează în acest an trebuie să continuăm proiectul, începutul este mai greu. Numai  cu foarte multă seriozitate proiectul va da roade”, a încheiat Robert Ciurea.  

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger