Home » » FOTBAL: Silviu Ilie s-a transferat la SC Oțelul!

FOTBAL: Silviu Ilie s-a transferat la SC Oțelul!Înainte de startul meciurilor amicale Suporter Club Oțelul Galați a perfectat transferul unui campion cu Oțelul în 2011. Prin intermediul unui comunicat postat pe propriul site (aici), echipa suporterilor anunță că Silviu Ilie a semnat un contract până la finalul sezonului cu SC Oțelul, cu opțiune de prelungire. 

Silviu Ilie, 28 de ani, a jucat ultima oară în Liga a II-a la Dunărea Călărași. În cariera lui, Ilie a mai jucat pentru: FCM Dunărea (Liga a II-a), ASA Târgu Mureș (Liga I), Farul Constanța (Liga a II-a) și Metalosport Galați (Liga a III-a).  

Altfel, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 13.00, pe stadionul ”Siderurgistul”, SC Oțelul va juca primul meci de pregătire din pauza de iarnă cu SC Oțelul U 19, liderul seriei a II-a din Campionatul Național al Juniorilor sub 19 ani.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger