Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Echipele adverse se mobilizează când joacă cu noi”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”Echipele adverse se mobilizează când joacă cu noi”Antrenorul liderului din Liga a IV-a, Stelian Bordeianu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre echipele care ar putea pune probleme SC Oțelul în retur. ”Echipele care ne pot pune probleme sunt cele de pe următoarele locuri, Avântul Vânători și Victoria Independența. Mi-a plăcut foarte mult cum s-au prezentat cei de la Quantum Club la meciul cu noi, la Tecuci am avut un meci greu. Echipele se mobilizează când joacă cu noi, încearcă să opună rezistență destul de serioasă”, a spus Stelian Bordeianu.

SC Oțelul conduce în Liga a IV-a cu 36 de puncte, maximum, din 12 jocuri, un meci mai puțin disputat decât echipele de pe locurile 2 și 3 Avântul Vânători și Victoria Independența, echipe cu 33 respectiv 26 de puncte. În primul meci al sezonului de primăvară SC Oțelul va juca sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13.00, pe stadionul ”Siderurgistul” restanța cu Viitorul Costache Negri.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger