Home » , » FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”La jocurile din deplasare am atras lumea la stadion, asta arată că Oțelul este o echipă iubită”

FOTBAL: Stelian Bordeianu: ”La jocurile din deplasare am atras lumea la stadion, asta arată că Oțelul este o echipă iubită”Antrenorul de la SC Oțelul, Stelian Bordeianu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că Oțelul este o echipă iubită asta după numărul spectatorilor prezenți la meciurile din deplasare. ”Nu am avut peripeții, jocurile s-au desfășurat în condiții destul de bine, în afară de terenuri. Dar am văzut și la Liga a II-a terenuri grele, apoi la Liga a IV-a. În rest, nu am avut probleme lumea s-a comportat bine, la meciurile noastre au venit oamenii la stadion, când a fost vremea frumoasă. Sper că am contribuit și noi la spectacol. La jocurile noastre am atras lumea la stadion, am atras simpatie prin locurile în care am fost, iar asta arată că Oțelul este o echipă iubită”.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger