Home » » FUTSAL: David Asandei: ”Echipa a demonstrat că are atitudine bună, se poate bate pentru campionat”

FUTSAL: David Asandei: ”Echipa a demonstrat că are atitudine bună, se poate bate pentru campionat”


David Asandei, antrenorul de la United, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că echipa pe care o pregătește a demonstrat că se poate bate pentru titlu în Liga I. ”Suntem angrenați în două competiții, Cupă și campionat. Din păcate s-a acumulat puțină oboseală și au apărut și accidentările, Mihăiță Bâgu și Andei Crăciun, el s-a accidentat la acel penalty cu Dunărea Călărași, a căzut pe mâna operată și va lipsi o perioadă. Avem doi jucători scoși din lot, cei care suntem încercăm să ne menținem pentru că e păcat după o muncă de atâtea luni. Echipa a demonstrat că are atitudine bună, se poate bate pentru campionat”  

Altfel, United conduce în Liga I cu 38 de puncte în 16 jocuri. Următorul joc pentru United este programat duminică, 19 februarie, de la ora 18.00, la Deva, cu Autobergamo, în sferturile de finală din Cupă. În Liga I United va juca următorul meci pe teren propriu, 26 februarie, cu CSM Poli Iași.


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger