Home » » FUTSAL: United, lider dezlănțuit!

FUTSAL: United, lider dezlănțuit!Liderul Ligi I de futsal, United Galați, și-a revenit după înfrângerea din sferturile Cupei. În etapa a 19-a din Liga I băieții lui David Asandei au obținut o victorie categorică cu scorul 6-2, pe teren propriu, cu Poli Iași, fosta CSMS Iași. Jocul a fost total la discreția liderului, iar scorul de pe tabelă putea fi mult mai mare, dar David Asandei a rulat întregul lot avut la dispoziție pe finalul jocului. 

United a intrat în avantaj 1-0 la pauză. Golul a fost marcat de Andrian Lașcu, în minutul 9. Pe lângă gol United a mai ratat câteva ocazii importante de a marca, prin Cireș, Moldoveanu, Cojoc sau Tudose, ultimul a ratat execuția la una din ultimele faze al primei părți, deși era poziționat foarte bine în careul ieșenilor, după o acțiune 3 contra 1 a gălățenilor. Iașiul a avut câteva oportunități de a marca, dar prea puțin pentru al învinge pe Wellington. 

În debutul părții secunde, la 32 de secunde de la reluare, United s-a desprins la 2-0 prin Emanuel Moldoveanu. La 2-0 United s-a descătușat și a marcat de trei ori consecutiv până la 5-0. Viorel Cojoc a dus tabela la 3-0, în urma unei lovituri libere indirecte, Andrei Crăciun a marcat pentru 4-0 dintr-o lovitură liberă directă obținută tot de el, iar Ovidiu Tudose a înscris pentru 5-0, chiar dacă Iașiul a schimbat portarul. La 5-0 cei de la Iași au scos portarul pe faza de atac, schemă ce s-a dovedit eficientă reușind să marcheze primul lor gol în acest joc. Emanuel Moldoveanu i-a taxat pe cei de la Iași, pentru faptul că au lăsat poarta goală, acesta a marcat pentru 6-1 cu o execuție spectaculoasă din propriul teren. Ultimul gol al meciului a fost marcat de cei de la Iași, dar în poarta lui Ionuț Pădurariu, tânărul portar gălățean a intrat între buturi cu 7 minute înainte de finalul jocului și s-a remarcat prin câteva intervenții utile. 

United: Wellington da Silva (Ionuț Pădurariu, Andrei Dinicuta)

Octavian Cireș, Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Emanuel Moldoveanu;

Viorel Cojoc, Andrei Crăciun, Kailon Borges, Ovidiu Tudose; 

Ion Al-Ioani, Andrei Apostol, Vasile Boubătrân; 

Antrenori: David Adandei și Alexandru Tănăsilă

După 19 etape din Liga I United este lider cu 41 de puncte din 17 jocuri, 4 puncte, și un joc în plus, față de echipa de pe locul doi Informatica Timișoara. În etapa a 20-a United va juca în Covasna, cu Spicom Sfântu Gheorghe, duminică, 5 martie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger