Home » » FUTSAL: United s-a impus în derby-ul cu Dunărea Călărași și a revenit pe primul loc în Liga I

FUTSAL: United s-a impus în derby-ul cu Dunărea Călărași și a revenit pe primul loc în Liga IAjunsă pe locul 4 în Liga I, înaintea derby-ului cu Dunărea Călărași, gruparea gălățeană de futsal United a revenit în fruntea primei ligi de futsal după victoria 4-1 (0-0) de pe teren propriu cu Dunărea Călărași. 

Prima parte s-a încheiat la egalitate 0-0. United a avut inițiativa, a dominat teritorial și a ratat cele mai mari ocazii de a marca. Lașcu, Moldoveanu, Cojoc și Cireș au încercat poarta în mai multe rânduri dar fără succes. Oaspeții au ieșit de mai multe ori pe contraatac însă portarul Wellington a intervenit de fiecare dată. 

Partea secundă a fost începută mai bine de United, Cireș și Moldoveanu au ratat cele mai importante ocazii, oaspeții au replicat, au trimis în bară, după care portarul Wellingotn  a scos cu piciorul un gol ca și făcut. United a deschis scorul cu 13.44 secunde înainte de finalul jocului prin Viorel Cojoc, din penalty. Echipa lui Marian Șotârcă a ieșit la joc iar portarul Wellington s-a remarcat din nou cu intervențiile sale. United a continuat să preseze, iar cu 7 minute înainte de final a marcat pentru 2-0. Andrei Crăciun a trimis direct din corner la Emanuel Moldoveanu, plasat la aproximativ 15 metri de poartă ușor în lateral, iar Moldoveanu din voleu a trimis direct în poartă. La aproximativ 3 minute de la marcarea giolului de 2-0 defensiva gălățeană a cedat iar Dunărea s-a apropiat la 2-1. Cu 2.53 înainte de finalul jocului United s-a distanțat decisiv la 3-1. După ce au scăpat cu bine de o fază periculoasă la propria poartă, gălățenii au ieșit pe contraatac și au marcat prin Constantin Burdujel. Imediat Marian Șotârcă a solicitat time-out, iar la reluare preia tricoul distinctiv de portar cu sarcini ofensive. Decizia i-a costat golul de 4-1 pe cei de la Călărași, cu 1.50 înainte de final, Moldoveanu a interceptat mingea în propriul teren, în plină ”fixare”a călărășenilor, și a marcat în poarta goală.  

United: Wellington da Silva-portar; 

Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Octavian Cireș, Emanuel Moldoveanu

Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Ovidiu Tudose, Ion Al-Ioani; 

Antrenori: David Asandei-principal, Alexandru Tănăsilă-secund.         

United conduce în Liga I de futsal cu 35 de puncte din 15 jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe locul 2, Autobergamo Deva. Pentru echipa gălățeană urmează două meciuri la Cluj-Napoca cu CFF Clujana, duminică, 5 februarie, în Cupă și luni, 7 februarie, în Liga I.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger