Home » » HANDBAL: CSU Danubius joacă duminică, la Zalău, în etapa a XVI-a din Liga Națională

HANDBAL: CSU Danubius joacă duminică, la Zalău, în etapa a XVI-a din Liga NaționalăÎn a treia etapă din returul Ligii Naționale echipa feminină de handbal CSU Danubius se va deplasa la Zalău pentru jocul cu echipa locală HC Zalău. Echipa gălățeană va juca cu un alt adversar din partea superioară a clasamentului, echipa pregătită de Gheorghe Tadici este pe locul 4 în Liga Națională cu 22 de puncte, cu ambiții de prinde ultima treaptă a podiumului. CSU Danubius abordează jocul de duminică, de la ora 12.00, de la Zalău de pe locul 11 în Liga Națională, penultimul după retragerea celor de la Deva, cu 8 puncte din 13 jocuri. 

În timp ce gazdele vor să prindă ultima treaptă a podiumului, CSU Danubius luptă pentru evitarea locurilor 11 și 12, poziții de pe care echipele vor juca la barajul de promovare/menținere în Liga Națională. Echipa lui Valeriu Costea are trei puncte mai puțin decât echipa de pe locul 10, Măgura Cisnădie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger