HANDBAL: CSU Danubius a rezistat o repriză în derby-ul Dunării de Jos

45
Echipa feminină de handbal CSU Danubius a pierdut derby-ul Dunării de Jos, de la Brăila, cu HC Dunărea, cu scorul 23-19.     

La pauză Danubius a intrat cu un gol în minus, 9-10, după o repriză echilibrată în care cele două echipe au alternat la conducere. Brăila a condus prima 4-2, 5-3. Danubius a egalat prima dată la 5 prin golurile marcate de Florea și Krnić. Dana Goldic a apărat o aruncare de la 7 metri, Livriniki a marcat și Danubius s-a instalat la conducere, 6-5. Echilibrul pe tabelă a fost menținut de Dana Goldic cu trei intervenții consecutive. Până la pauză cele două echipe au mers cap la cap, Danubius putea intra la egalitate dar Vlad s-a grăbit și a aruncat de la centrul terenului ultima aruncare.

În partea secundă Danubius a egalat la 10, prin Krnić, acesta fiind și ultimul moment de egalitate al jocului. Brăila s-a distanțat la 12-10, 16-11, 21-14 și părea că s-a desprins în câștigătoare. În final Danubius a marcat de patru ori consecutiv 21-18, cu trei goluri marcate de Elena Livrinikj, suficient să le ofere emoții gazdelor.   

După înfrângerea de la Brăila echipa gălățeană rămâne pe locul 11, cu 11 puncte din 16 jocuri, însă distanța față de locul 10, primul care asigură prezența în sezonul viitor al LN fără baraj, s-a mărit la 3 puncte după victoria celor de la Măgura Cisnădie la Brașov. Pentru CSDU Danubius urmează jocul de pe teren propriu cu SCMU Craiova, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 16.00, în direct la TVR 1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal