Home » , , » HOCHEI: Dunărea a încheiat Liga Mol pe locul 9

HOCHEI: Dunărea a încheiat Liga Mol pe locul 9La prima participare în Liga Mol, hocheiștii de la Dunărea au încheiat competiția pe locul 9. În cele 40 de jocuri disputate gălățenii au câștigat 39 de puncte, repartizate astfel: 8 victorii de trei puncte, 6 victorii de două puncte, tei înfrângeri în prelungiri. 

Dunărea a încheiat meciurile din actuala ediție a Ligii Mol la șase puncte de echipa de pe locul zece, HK Belgrad, și la trei puncte de locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat de Fehérvári Titánok. 

În clasamentul marcatorilor, Ondrej Runak a încheiat competiția cu 50 de puncte, 13 goluri-37 de pase decisive, în 37 de jocuri. Phil Bushbacher este al doilea marcator de la Dunărea cu 40 de puncte, (24+16) în 35 de jocuri, Robert Krajci este al treilea marcator de la Dunărea cu 26 de puncte (13+13) din 22 de jocuri, Vitali Donika a încheiat competiția cu 18 puncte (9+9), în 17 jocuri, iar Szocs Szabolcs cu 16 puncte (5+11), în 34 de jocuri, încheie prima din clasamentul marcatorilor de la Dunărea.    

Altfel, luni, 6 februarie, de la ora 18.30, la Cârța, județul Harghita, Dunărea va juca cu Steaua București în Campionatul Național.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger