Home » , » HOCHEI: Dunărea a învins ”lupișorii” în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat

HOCHEI: Dunărea a învins ”lupișorii” în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulatCum echipa de seniori de la Corona Wolves Brașov este angrenată în play-off-ul Ligii Mol, mâine are meciul decisiv al seriei cu Debrecen HK, în Ungaria, jocul cu Dunărea, din penultime etapă a sezonului regulat a fost abordat de clubul brașovean cu echipa secundă ”lupișorii”, formată în mare parte din juniori. În aceste condiții Dunărea nu a întâmpinat dificultăți în ași adjudeca cele trei puncte puse în joc, puncte care nu mai pot influența ierarhia din Campionatul Național la finalul sezonului regulat, și a câștigat meciul cu Corona Brașov cu scorul 12-2. 

După o primă repriză câștigată de Dunărea cu scorul 6-0, partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1, iar ultima treime a fost câștigată de Dunărea cu scorul 5-1. Pentru Dunărea au marcat: Phil Bushbacher 4 goluri, Adrian Irimia 3, Szocs Szabolcs 2, Robert Krajci, Mihail Georgescu și Mihaly Ede câte unul. 

Marius Trandafir a folosit întreaga rotație avută la dispoziție cu excepția portarului Viorel Radu. Distribuția echipei gălățene a fost: 

Linia a I-a: Goga Attila, Juraj Durkech- Ondrej Rusnak, Anton Cristian Popa, Phil Bushbacher;  

Linia a II-a: Erik Bednar, Mihaly Ede- Mihail Georgescu, Szocs Szabolcs, Robert Krajci

Linia a III-a: Cătălin Berdilă, Nicușor Lușneac- Alexandru Cristian Munteanu, Adrian Irimia, Marius Mărcuș

Linia a IV-a: Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu, Tamas Nandor, Bogdan Neagoș

Laszlo Arnold-portar.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger