Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă cu Corona Brașov, ultimul meci de acasă din sezonul regulat al Campionatului Național

HOCHEI: Dunărea joacă cu Corona Brașov, ultimul meci de acasă din sezonul regulat al Campionatului Național


Până la al treilea duel consecutiv din semifinalele Campionatului Național cu Corona Brașov, hocheiștii de la Dunărea mai au de disputat două jocuri din sezonul regulat. În primul dintre ele sâmbătă, 25 februarie, de la ora 18.30, Dunărea va întâlni una dintre echipele clubului Corona Brașov.  
”Lupii” sunt angrenați în play-off-ul Ligii Mol, vineri au programat unul din meciurile seriei cu HK Debecen, și foarte probabil, va aborda meciul de la Galați cu juniorii, la fel cum au procedat și în precedenta etapă când au evoluat juniorii în înfrângerea 0-11, de la Brașov, cu SC Miercurea Ciuc. 

Indiferent de rezultat, meciul de sâmbătă nu mai poate schimba ierarhia de la finalul sezonului regulat al Campionatului Național. Dunărea este pe locul 4 cu 44 de puncte, Corona conduce în CN cu 73 de puncte. Jocul de sâmbătă va fi ultimul, din sezonul regulat, pe care Dunărea îl va disputa pe teren propriu. Sezonul regulat va fi încheiat de Dunărea cu un joc la Miercurea Ciuc, cu Sport Club. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger