Home » , , » HOCHEI: Dunărea joacă sâmbătă ultimul meci din Liga Mol

HOCHEI: Dunărea joacă sâmbătă ultimul meci din Liga Mol
Hocheiștii de la Dunărea vor încheia meciurile din actuala ediție a Ligii Mol cu un joc pe teren propriu. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18.00, la Patinoarul ”Dunărea” băieții pregătiți de Marius Trandafir și Irimia Gherghișan vor juca cu HK Debrecen în ultima apariție, în actuala ediție, a Ligii Mol. 

Cu o victorie în meciul cu cei de la HK Debrecen, Dunărea și-ar asigura locul nouă în ediția de debut în Liga Mol indiferent de rezultatele înregistrate de rezultatele înregistrate de cealaltă echipă aflată la ediția de debut în Liga Mol, HK Belgrad. Dunărea este pe locul 9 în Liga Mol cu 37 de puncte din 39 de jocuri în timp ce echipa din capitala Serbiei este pe 10 cu 33 de puncte din 38 de jocuri. HK Belgrad mai are de jucat două meciuri, vineri, 3 februarie, vor juca la Budapesta cu MAC iar sâmbătă, 4 februarie, la Dunaújvárosi cu cei de la Dunaújvárosi Acélbikák. În cele trei jocuri de până acum din Liga Mol Dunărea a câștigat unul 2-1 la Galați, iar Debrecen HK le-a câștigat pe celelalte două 2-1, în prelungiri și 8-0, ambele meciuri disputate în Ungaria. 

După ultimul meci din Liga Mol gălățenii vor juca luni, 6 februarie, la Cârța, în Campionatul Național, cu Steaua.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger