Home » , , » HOCHEI: Dunărea se desparte de Liga Mol cu o victorie spectaculoasă

HOCHEI: Dunărea se desparte de Liga Mol cu o victorie spectaculoasăHocheiștii de la Dunărea au încheiat meciurile din actuala ediție a Ligii Mol cu o victorie spectaculoasă. Gălățenii s-au impus 6-5 (2-0, 1-1, 2-4, 1-0), pe teren propriu cu HK Debrecen după un meci cu mai multe răsturnări de situație pe tabelă. Dunărea a condus 3-0, HK Debrecen a marcat de cinci ori consecutiv și a condus 5-3, Dunărea a egalat la 5 și s-a impus în prelungiri. 

Prima parte a fost încheiată de Dunărea în avantaj 2-0. Anton Cristian Popa a marcat în debutul meciului, minutul 3, un gol la care co-autori au fost Ondrej Rusnak și Phil Bushbacher. Pentru 2-0 a marcat Phil Bushbacher, în superioritate numerică. De altfel, în prima parte a fost 2-2 la eliminări, Dunărea a fost echipa care a reușit să fructifice unul din cele două momente de joc în superioritate. Pe lângă cele două goluri Dunărea și-a mai creat câteva posibilități de a marca Rusnak, Goga, Lorincz, și Lușneac, în finalul reprizei, au încercat poarta adversă. 

Repriza secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Oaspeții au dominat teritorial, Dunărea a ieșit de mai multe ori pe contraatac. În debutul părții secunde Dunărea s-a distanțat la 3-0 prin golul marcat de Phil Bushbacher, pasatori fiind colegii de linie, Anton Cristian Popa și Ondrej Rusnak. După ce au încasat golul de 3-0 oaspeții au pus stăpânire pe joc minute bune, iar portarul cu care Dunărea a început meciul Laszlo Arnold a intervenit salvator în mai multe situații. Cu 9 minute înainte de finalul treimii oaspeții au redus din diferență (3-1). Imediat după ce a încasat golul portarul Laszlo Arnold este schimbat cu Viorel Radu, asta în contextul în care în minutul 3 al reprizei secunde jocul a fost întrerupt câteva secunde pentru ca medicii să-i acorde îngrijiri medicale lui Arnold, tânărul portar revenit după o accidentare din finalul anului trecut. Viorel Radu a intrat bine în poartă, Dunărea a trecut cu bine peste 52 de secunde de dublă inferioritate. În finalul reprizei Dunărea a ieșit de câteva ori pe contraatac, Cătălin Berdilă, revenit direct de pe banca de pedepse, a irosit o situație bună de a marca, sau Mihaly Ede au semnat cele mai importante ocazii de la Dunărea. 

Ultima treime a fost începută de Dunărea în corzi, oaspeții au marcat de trei ori în decurs de șase minute și au trecut în avantaj 4-3!, ultimul gol fiind marcat de cei de la Debrecen în inferioritate numerică. Peste alte cinci minute oaspeții au marcat din nou și s-au desprins la 5-3! La 3-5 banca tehnică de la Dunărea reacționează, Marius Trandafir cere time-out, portarul Viorel Radu rămâne pe bancă, și imediat, la reluarea jocului, în urma unui contraatac americanul Phil Bushbacher marchează pentru 4-5. La acest scor Dunărea caută egalarea, Lorincz ratează o situație bună, oaspeții oferă replica cu o bară. Dunărea continuă să preseze în căutarea egalării, Adrian Irimia trimite un șut puternic la poartă. Presiunea gălățeană a dat roade cu 1.13 înainte de finalul jocului, atacantul Mykola Kolyada aflat la distanță ușor în lateral trimite puternic la poartă și înscrie. În finalul meciului Dunărea a beneficiat de un nou moment de superioritate numerică, iar publicul cere lovitura decisivă, Phil Bushbacher a ratat o ocazie importantă de a marca și meciul a fost trimis în prelungiri.        

Repriza de prelungiri programată inițial să se joace 3 contra 3 s-a jucat mai mult în 3 contra 4. Prima dată Juraj Durkech, de la Dunărea, este eliminat, Dunărea a trecut cu bine peste cele două minute datorită unei intervenții salvatoare a lui Botond Flinta. După 10 secunde de egalitate numerică  este rândul gălățenilor să beneficieze de două minute superioritate. În minutul 3.39 al prelungirilor, cu 1.20 înainte de final, Dunărea a plecat la atac, Attila Goga a trimis la poartă, portarul de la Debrecen scoate cu pieptul șutul lui Goga pucul ricoșează în lateral la Phil Bushbacher care a marcat golul victoriei. 

Dunărea: Arnold Laszlo, Viorel Radu

Atila Goga, Juraj Durkech- Botond Flinta, Nicușor Lușneac- Tamas Nandor, Cătălin Berdilă;  

Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher, Anton Cristian Popa- Mykola Kolyada, Lorincz Levente, Alexandru Cristian Popa- Mihaly Ede, Mihail Georgescu, Adrian Irimia

Rezerve: Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Pal Zsombor

Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger