Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” au obținut două victorii cu CSM Suceava

HOCHEI: ”Gladiatorii” au obținut două victorii cu CSM Suceava

foto: facebook.com/Gladiators Dunărea Galați


Înainte de meciurile din cel de al treilea turneu din Carpathian Junior Hockey League, juniorii sub 16 ani de la Gladiators Dunărea Galați au susținut două meciuri, la Suceava cu CSM, în Campionatul Național al juniorilor II. Meciurile, disputate la Patinoarul în aer liber din Suceava, au fost câștigate de ”gladiatori” 7-1 și 8-1. 

Cu cele șase puncte obținute în Suceava Gladiators Dunărea Galați își consolidează locul secund în clasamentul CN juniori II, important în semifinale când meciul decisiv pentru calificarea în finală va fi jucat, de echipa de pe locul doi, pe teren propriu. În 16 jocuri ”gladiatorii” au acumulat 37 de puncte, opt puncte în plus față de echipa de pe locul trei CSȘ Gheorgheni. 

Pentru echipa gălățeană urmează două meci în Harghita, 25-26 februarie, pe terenul liderului CSȘ Miercurea Ciuc, în ultima etapă din sezonul regulat. Pe lângă cele două jocuri cu CSȘ Miercurea Ciuc, Dunărea mai are de jucat două meciuri cu Steaua Husky București, restante din luna ianuarie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger