Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorii”, două meciuri cu CSȘ Miercurea Ciuc la Patinoarul ”Dunărea”

HOCHEI: ”Gladiatorii”, două meciuri cu CSȘ Miercurea Ciuc la Patinoarul ”Dunărea”Echipa de juniori I, sub 18 ani, de la Dunărea, Gladiators Dunărea, va susține sâmbătă și duminică, 18-19 februarie, două jocuri pe teren propriu. Sâmbătă, de la ora 18.00 și duminică, de la ora 10.30, ”gladiatorii” vor juca cu liderul din Campionatul Național sub 18 ani, CS Școlar Miercurea Ciuc. 

Dunărea este pe locul 4 în clasamentul CN juniori I cu 3 puncte acumulate în 20 de jocuri, echipa gălățeană evoluează cu o mare parte din jucători mai mici decât celelalte competitoare, de altfel, aceștia sunt eligibili și pentru Campionatul Național juniori II, sub 16 ani. Harghitenii conduc în CN juniori I cu 60 de puncte, maximum, din 20 de jocuri. 

Indiferent de rezultatele celor două jocuri cu CSȘ Miercurea Ciuc ”gladiatorii” vor juca în play-off-ul Campionatul Național al juniorilor I, semifinale, de pe locul 4 cu Corona Brașov, echipa ce va ocupa cel mai probabil locul 3 de la finalul sezonului regulat.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger