Home » , , » HOCHEI: S-a stabilit programul meciurilor de la Campionatul Mondial DIIA, de la Galați

HOCHEI: S-a stabilit programul meciurilor de la Campionatul Mondial DIIA, de la GalațiIIHF a stabilit programul după care se vor desfășura meciurile de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, competiție ce se va desfășura la Galați, Patinoarul ”Dunărea”, între 3 și 9 aprilie. La turneul de la Galați vor participa șase echipe: Australia, Belgia, Spania, Islanda, Serbia și România. 

Mondialul de la Patinoarul ”Dunărea” va debuta luni, 3 aprilie, de la ora 13.00, cu jocul dintre Australia și Seria. În al doilea meci al primei zile, de la ora 16.30, Spania va juca cu Islanda. România va juca primul meci de la Mondial cu Belgia, de la ora 20.00. De altfel, toate meciurile României vor începe de la ora 20.00.

A doua zi marți, 4 aprilie, România va juca, în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, cu echipa Serbiei. În celelalte meciuri ale zilei Islanda va juca cu Australia, de la ora 13.00, iar Spania va întâlni Belgia, de la ora 16.30. După o zi de pauză joi, 6 aprilie, România va întâlni Islanda, în ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, Belgia și Serbia vor deschide ziua de hochei, de la ora 13.0, iar al doilea meci al zilei se va disputa între Spania și Australia, începând cu ora 16.30. 

Vineri, 7 aprilie, România va juca cu Australia, ce începere de la ora 20.00, în ultimul meci al zilei, Serbia și Spania se vor întâlni în primul meci al zilei, de la ora 13.00, iar Islanda și Belgia vor juca, începând cu ora 16.30, în al doilea meci al zilei.

În ultima zi a turneului, duminică, 9 aprilie, România va juca, de la ora 20.00, cu Spania, ultimul meci al zilei, Belgia și Australia vor juca în primul meci, de la ora 13.00, iar Serbia și Islanda se vor întâlni în al doilea meci al ultimei zile, începând cu ora 16.30.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger