Home » , » Ilie Hagioglu, despre SC Oțelul: ”Ei pot să readucă fotbalul de performanță în Galați”

Ilie Hagioglu, despre SC Oțelul: ”Ei pot să readucă fotbalul de performanță în Galați”Fost membru în conducerea vechiului club Oțelul, Ilie Hagioglu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre echipa suporterilor: ”Pentru mine este o surpriză, și este o surpriză plăcută. Eu merg pe principiul, unde sunt mai mulți la conducere lucrurile nu merge bine. Dar acești socios au făcut un lucru bun. Mă bucur că echipa merge foarte bine, sunt convins că vor promova mai departe. La Liga a III-a vor fi alte cheltuieli, alt nivel de joc. Sper ca oamenii să ducă până la capăt proiectul, un proiect care dacă va reuși va readuce fotbalul de performanță în Galați”, a spus Ilie Hagioglu.    

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Ilie Hagioglu a mai spus că Galațiul va scoate în continuare fotbaliști: ”Îmbucurător este că au rămas acele Centre de Copii și Juniori. Sunt cele trei centre de la Oțelul, Dunărea și LPS. Am înțeles că o să apară și cei de la Junior Galați cu echipe în campionatele de juniori republicani. Important este că Galațiul va scoate în continuare fotbaliști”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger