Home » , , » Viorel Tănase: ”Ca să ai pretenții la promovare în Liga a II-a trebuie să ai acest buget de minimum 12 miliarde de lei vechi”

Viorel Tănase: ”Ca să ai pretenții la promovare în Liga a II-a trebuie să ai acest buget de minimum 12 miliarde de lei vechi”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase a declarat că pentru a se lupta la promovarea în Liga a II-a este necesar un buget de minimum 12 miliarde de lei vechi: ”Când am terminat contractul cu Metalosport am avut o discuție cu noua conducere a orașului. Le-am spus că pentru a te bate la promovare în Liga a II-a este necesar un buget de 12 miliarde de lei vechi net. Pentru o echipă competitivă ținând cont de salarii, bonusuri, condiții profesioniste. Ca să ai pretenții la promovare trebuie să ai acest buget de minimum 12 miliarde de lei vechi.”  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger