”Vise pe gheață” alături de hocheiștii de la Dunărea și Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi

23

APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi împreună cu Fundația Sportul Gălățean, organizează mâine între orele 17.00-19.00, la Patinoarul ”Dunărea”, a II-a ediție a evenimentului ”VISE pe gheata”. Astfel, cei care vor fi prezența la eveniment vor avea posibilitatea să patineze alături de hocheiștii de la Dunărea.   
”VISE pe GHEAȚĂ”, ediția a II-a, eveniment caritabil organizat cu susținerea inimoșilor de la Fundatia Sportul Galatean, vine din nou în sprijinul copiilor SPECIALI din APCA Galați! Pe 10 februarie, între orele 17,00-19,00, îi așteptăm pe toți cei care sunt pasionați de patinaj și, în același timp, vor să facă FAPTE BUNE, să ne FIE ALĂTURI în încercarea de a materializa, pentru cei mici, un VIS frumos, a cărui îndeplinire va merge mână-n mână cu RECUPERAREA micuților cu autism – participarea la proiectul național ”Tabăra pentru copii cu nevoi speciale <Zâmbete pe schiuri>”, ediția a III-a. În schimbul achiziționării biletului de intrare, în valoare de 20 lei, sumă achitată cu titlu de donație, doritorii vor avea liber acces în patinoar și vor primi o pereche de patine, cu care să ”personalizeze” gheața cu cele mai bune FAPTE și GÂNDURI pentru cei mai SPECIALI copii.
Bineînțeles, standul cu produse hand-made, confecționate de mâinile pricepute ale voluntarilor noștri în Fabrica de bucurii SPECIALE, vă va aștepta să-l vizitați și, de ce nu, să-l ”goliți”, căci noi vom pune la bătaie cele mai dragi și deosebite creații ale noastre! Așadar, hai să PATINĂM și să DONĂM pentru copiii SPECIALI, căci stă în puterea noastră, a tuturor, să le construim o LUME MAI BUNĂ!

Evenimentul caritabil, organizat cu sprijinul celor de la Fundatia Sportul Galatean, promite să fie unul cu totul și cu totul SPECIAL, căci și-a anunțat participarea, alături de noi și de gălățenii ce vor veni să patineze în sprijinul copiilor cu autism, ECHIPA DE HOCHEI ”DUNĂREA GALAȚI”! Deținători ai Cupei României în 2016 și campioni naționali en-titre, băieții vor fi echipați ca la carte și vor patina cu mult, mult entuziasm alături de noi toți: copii SPECIALI, părinți de copii SPECIALI și, nu în ultimul rând, gălățeni dornici să facă mișcare în scop caritabil!
Avem și bilete ”proaspete”, ce își așteaptă cu nerăbdare posesorii care le pot achiziționa în schimbul unei donații de 20 lei, care va asigura intrarea pe gheață și patinele! Băieții din echipa de hochei nu vor fi singurele vedete – standul cu PRODUSE HAND-MADE marca Fabrica de bucurii SPECIALE, în care activează voluntari inimoși și pricepuți, vă așteaptă să-l vizitați și să-l ”goliți”, căci, contra unor donații, veți putea intra în posesia unor obiecte absolut SPECIALE, însuflețite de pasiunea voluntarilor noștri.
”Autismul este RECUPERABIL – Cel mai frumos luptăm ÎMPREUNĂ”, se arată în comunicatul organizatorilor. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal