Home » » VOLEI: Arcada- Tricolorul Ploiești, duminică, la Sala Sporturilor ”Dunărea”

VOLEI: Arcada- Tricolorul Ploiești, duminică, la Sala Sporturilor ”Dunărea”După jocurile cu Steaua și V.M Zalău echipa masculină de volei Arcada continuă seria meciurilor importante în Divizia A1, cu echipele pe care le va întâlni în grupa 1-6, după disputarea meciurilor din sezonul regulat. Duminică, 26 februarie, de la ora 13.30, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, Arcada va juca cu Tricolorul Ploiești, în etapa a XIX-a din Divizia A1. 

Arcada a coborât pe locul doi în clasament, 42 de puncte, după înfrângerea 0-3 din etapa precedentă de la București, cu Steaua, la doar un punct în spatele liderului Steaua, 43 de puncte. Echipa din Ploiești a acumulat 35 de puncte în cele 18 jocuri disputate în acest sezon și se clasează pe locul 5 în Divizia A1. 

Jocul de duminică va fi arbitrat de Benone Vișan, din București-arbitru A1, și Alexandru Prodana, din București-arbitru A2. Arcada a câștigat meciul tur, de la Ploiești, 3-1. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger