Home » » VOLEI: CSU Galați joacă cu CSM București, sâmbătă, în ”Polivalentă”

VOLEI: CSU Galați joacă cu CSM București, sâmbătă, în ”Polivalentă”Fără victorie de etape bune, de altfel în acest sezon au obținut o singură victorie, iar pe teren propriu nu a învins pe nimeni, echipa feminină de volei CSU Galați va juca sâmbătă un nou meci dificil pe teren propriu, cu un adversar de top din Divizia A1. De la ora 13.30, în Sala Sporturilor ”Dunărea” fetele pregătite de Ileana Berdilă vor juca cu CSM București. 

CSU Galați, nou promovată în prima ligă, este penultima în clasamentul Diviziei A1 feminine cu 5 puncte acumulate în 18 jocuri, setaveraj 8 - 52. Oaspetele jocului de sâmbătă, CSM București, ocupă locul trei în clasamentul Diviziei A1 cu 44 de puncte din 18 jocuri, setaveraj 48-18. Meciul tur, de la București a fost câștigat de CSM 3-0 (25-10, 25-17, 25-20).

Jocul de sâmbătă va fi arbitrat de Alexandru Prodana, din București, arbitru A1, și Benone Vișan, din București, arbitru A2.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger