Home » » Alexandru Caracaș: ”Fetele încă nu realizează faptul că joacă un fotbal la nivel profesionist”

Alexandru Caracaș: ”Fetele încă nu realizează faptul că joacă un fotbal la nivel profesionist”După meciul pierdut cu liderul, Universitatea Alexandria, unul dintre antrenorii echipei de fotbal feminin de la FC Universitatea, Alexandru Caracaș, ne-a declarat: ”Am făcut un joc slab, chiar dacă am jucat cu liderul. În momentul de față nu avem potențialul necesar pentru a lupta cu echipe care au experiența Superligii. Fetele încă nu realizează faptul că joacă un fotbal la nivel profesionist, și de aceea nu tratează meciurile, dar nici antrenamentele, cu seriozitatea unei echipe de prima liga. E absolut necesar ca din vară să aducem măcar 4-5 fete de top. Altfel, nu putem ridica mari pretenții”. 

FC Universitatea Galați a pierdut în prima etapă din retur cu socrul 1-6, la pauză 0-2, jocul de pe teren propriu cu liderul neînvins al seriei Universitatea Alexandria. Următorul meci în Liga I feminină este programat pentru FC Universitatea duminică, 2 aprilie, pe ternul celor de la Real 2 Craiova. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger