Home » » Alexandru Caracaș: ”Sper să vad o revenire majoră, atât în atitudinea fetelor, cât și în ceea ce privește forma fizică și jocul”

Alexandru Caracaș: ”Sper să vad o revenire majoră, atât în atitudinea fetelor, cât și în ceea ce privește forma fizică și jocul”

foto: FC Universitatea

Duminică, 2 aprilie, echipa feminină FC Universitatea va juca un nou meci în Liga I, cu Real 2 Craiova. Jocul cu satelitul echipei din Craiova ne-a fost prefațat de unul dintre antrenorii echipei, Alexandru Caracaș.  ”Returul cu Craiova trebuie abordat cu seriozitate maximă. Scorul din tur, acel 10-0, poate doar să ne ofere un plus de moral, dar, cu siguranță, nu poate fi repetat. Craiova, n-a mai câstigat pe teren propriu din octombrie anul trecut, dar totuși ne-a surclasat în clasament etapa trecută. E un meci de locul 5 în momentul de față. Sperăm să obținem cele trei puncte, dar mai presus de acest aspect, sper să vad o revenire majoră, atât în atitudinea fetelor, cât și în ceea ce privește forma fizica și jocul. Avem încredere în ele. E un joc de moral, dar și unul pentru continuarea îndeplinirii obiectivului rămas în acest an, și anume, obținerea unui loc cât mai fruntaș, 3 sau 4”, a spus antrenorul Alexandru Caracaș.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger