Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix au oferit o replică bună Olimpiei Brașov, dar au pierdut meciul doi al seriei

BASCHET: Fetele de la Phoenix au oferit o replică bună Olimpiei Brașov, dar au pierdut meciul doi al seriei


Phoenix și Olimpia CSU Brașov au încheiat sfertul de finală din LNBM. Meciul doi al seriei, de la Galați, a fost câștigat de Olimpia, scor 75-96. Pe sferturi desfășurarea scorului a fost: 20-33, 20-22, 16-21, 19-20. Cu o rotație scurtă, cu câteva opțiuni venite de pe bancă, inclusiv antrenorul secund Andreea Șoptică, fetele de la Phoenix au oferit o replică bună brașovencelor, reușind să se ridice la nivelul meciurilor din play-off, dovadă numărul mare de puncte marcate din afara semicercului, 39, meciul fiind încheiat cu un procentaj de reușită 46% la aruncările din afara semicercului. 

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost căpitanul de la Phoenix, Romina Filip, cu 25 de puncte, 5x3, și 18 recuperări, încheind meciul în ”double-double”. Pentru Phoenix au mai marcat: Janette Jackson 17 puncte, 3x3, Kerah Nelson 14 puncte, 2x3, Alexandra Dumitrache 12 puncte, 2x3, Bianca Fota 5 puncte, Denisa Fota două puncte. 

Cu scorul general 0-2 Phoenix pierde seria din sferturile de finală cu Olimpia și va juca în primul tur pentru stabilirea locurilor 5-8 cu Bachet Teleorman Alexandria.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger