Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă cu ”U” Cluj-Napoca, miercuri în top 6 LNBF

BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă cu ”U” Cluj-Napoca, miercuri în top 6 LNBF

foto: Phoenix Galați

În Liga Națională de Baschet Feminin (LNBF) sunt programate miercuri, 15 martie, meciurile din etapa a 26-a, una din ultimele din faza a II-a, top 6. La Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 18.30, echipa feminină Phoenix va juca cu viceliderul Ligii, ”U” Cluj-Napoca.

Jocul cu echipa din Cluj este abordat de Phoenix de pe locul 5 în LNBF cu 12-13, 37 de puncte, în timp ce fetele de la ”U” Cluj-Napoca sunt pe locul doi în clasament cu 17-8, 42 de puncte. În cele trei jocuri din acest sezon ”U” a învins de fiecare dată Phoenix, fiind una din cele două echipe din prima ligă feminină, alături de Sepsi Sfântu Gheorghe, neînvinse în acest sezon de Phoenix.

Pe lângă meciul cu ”U” Cluj-Napoca până la finalul top 6 Phoenix mai are de jucat la Satu Mare, cu CSM, 18 martie, și la Galați, 22 martie, cu Olimpia CSU Brașov, adversar cu care, foarte probabil, se va întâlni și în primul tur de play-off.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger