Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă pe terenul viceliderului în top 6 LNBF

BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă pe terenul viceliderului în top 6 LNBFEchipa feminină de la Clubul Phoenix continuă parcursul în top 6 LNBF. Miercuri, 8 martie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște, Phoenix va susține primul meci din returul fazei secunde, etapa a 24-a din sezon, cu CS Municipal Târgoviște. 

Înaintea jocului de miercuri Phoenix este pe locul 5 în clasamentul fazei secunde LNBF cu 12-11, în timp ce echipa din Târgoviște ocupă locul secund în clasament cu 16-7. Phoenix a avut evoluții mai bune în top 6 unde a reușit trei victorii. Gazdele de miercuri au câștigat două meciuri în turul top 6. CSM Târgoviște ocupă locul secund în clasament grație parcursului bun din prima fază a campionatului și abordează jocul cu Phoenix după două înfrângeri consecutive.  

În acest sezon Phoenix și CSM Târgoviște s-au întâlnit de trei ori, gazdele jocului de miercuri au câștigat cele două meciuri din faza I a sezonului regulat iar Phoenix s-a impus 77-63 pe teren propriu în top 6.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger