Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix, victorioase în top 6 LNBF

BASCHET: Fetele de la Phoenix, victorioase în top 6 LNBFEchipa feminină de la Clubul Phoenix a obținut o nouă victorie în top 6 LNBF. În etapa a IV-a din faza secundă a Ligii Feminine Phoenix a învins cu scorul 89-72, pe sferturi 17-18, 20-23, 27-12, 25-19, Municipal Satu Mare. 

Phoenix a început meciul mai bine și a condus prima 10-2, după ce Sanice Steenoldt a marcat un three-point play iar Alexandra Dumitrache a completat cu 5 puncte, 3 de afară. Oaspetele au echilibrat disputa și s-au instalat la conducere 10-13 cu trei minute înainte de final. Meciul a continuat sub semnul echilibrului, iar scorul primului parțial, 17-18, a fost stabilit de căpitanul de la Phoenix, Romina Filip, cu un coș de 3 puncte marcat pe buzzer better. Municipal din Satu Mare a continuat să aibă inițiativa și în sfertul secund și s-a desprins la 19-22, însă Romina Filip a egalat cu un cos de 3 puncte. Până la pauza mare cele două echipe au alternat la conducere, dar la pauza mare Municipal Satu Mare a intrat în avantaj 37-41, ultimele puncte marcate pe buzzer better. 

Partea secundă a jocului a fost începută în forță de Phoenix. Satu Mare a marcat prima dată pentru 39-45, însă echipa gălățeană impulsionată de pe margine de Eugenio Rodrigues a reușit un parțial 19-0, prin intermediul căruia s-a instalat decisiv la conducere 58-45. Până la finalul celui de al treilea sfert Phoenix și-a conservat avantajul astfel că după trei sferturi echipa gălățeană avea avantaj de 11 puncte, 64-53. În ultimul act al jocului Phoenix și-a menținut avantajul cu Janette Jackson în formă la aruncările din afara semicercului. 

Cele două echipe au folosit o rotație scrută cele cinci jucătoare din echipa de start plus două rezerve, iar cea mai bună marcatoare a jocului a fost Sanice Steenoldt cu 22 de puncte și 18 recuperări. În ”double-double” a încheiat meciul și Erica Covile cu 11 puncte și 11 recuperări. Janette Jackson 17 puncte (3x3), Katie Rutan 13 puncte (2x3) și Romina Filip 12 puncte (2x3) au terminat jocul în ”double-digit”. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost Alexandra Dumitrache și Myneshia McKenzie cu câte 7 puncte. 

În clasamentul la zi din top 6 LNBF Phoenix este pe locul 5 cu 33 de puncte 11-11. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 17.00, Phoenix va juca derby-ul pentru locul 4, la Brașov, cu Olimpia CSU. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger