Home » , » BASCHET: Phoenix, două four-point play în decurs de 30 de secunde! Opt puncte marcate în două posesii

BASCHET: Phoenix, două four-point play în decurs de 30 de secunde! Opt puncte marcate în două posesiiÎn finalul primului sfert al meciului Phoenix-Dinamo din LNBM, câștigat de Phoenix, scor 92 - 85 (33 - 24, 21 - 26, 19 - 14, 19 - 21), s-au petrecut câteva lucruri mai rar întâlnite în campionatul intern, Phoenix a reușit să marcheze opt puncte în urma a două posesii. Prima dată Tony Gugino a reușit o aruncare de trei puncte, în urma căreia a fost faultat și a obținut o aruncare suplimentară pe care a transformat-o, apoi, în finalul sfertului, Phillip Miller a marcat un buzer-beater de trei puncte, și a marcat și aruncarea liberă obținută reușind al doilea four-point play al echipei în decurs de 30 de secunde!

În baschet, un four-point play este o ocazie rară în care un jucător marchează un coș de trei puncte, în același timp fiind faultat, iar aruncarea liberă rezultată este marcată.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger