Home » , » BASCHET: Phoenix încheie turul top 6 LNBF la Brașov

BASCHET: Phoenix încheie turul top 6 LNBF la BrașovDupă ce au obținut a doua victorie din top 6 LNBF echipa feminină a clubului Phoenix va continua parcursul în grupa valorică 1-6 LNBF cu două jocuri în deplasare. Prima dată sâmbătă, 4 martie, de la ora 17.00, Phoenix va juca la Brașov cu Olimpia, apoi miercuri, 8 martie, se vor deplasa la Târgoviște pentru meciul cu CSM. 

Jocul de miercuri, de la Brașov, cu Olimpia CSU, este ultimul din turul grupei valorice 1-6 LNBF. Phoenix și Olimpia sunt vecine de clasament înaintea meciului, Phoenix este pe 5 cu 11-11, 32 de puncte, iar Olimpia ocupă locul 4 cu 13-9, 35 de puncte.  

În acest sezon Phoenix și Olimpia s-au întâlnit de trei ori, de fiecare dată echipa din Brașov a fost câștigătoare. În tur la Brașov, Olimpia s-a impus 81-62, la Galați, în returul Olimpia a câștigat 84-82, după un final controversat, iar a treia victorie a fost 71-64, în sferturile de finală ale Cupei României. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger