Home » , » BASCHET: Phoenix a învins la o diferență de 19 puncte Olimpia CSU Brașov

BASCHET: Phoenix a învins la o diferență de 19 puncte Olimpia CSU BrașovÎnainte de duelurile din sferturile de finală, play-off, fetele de la Phoenix și Olimpia CSU Brașov s-au întâlnit la Galați, în ultima etapă din sezonul regulat, top 6 LNBF. Jocul cu viitoarea adversară din play-off a fost câștigat de fetele de la Phoenix la o diferență de 19 puncte, scor 92-73. 

Doar primul sfert a fost cedat de fetele de la Phoenix, scor 16-20. În debutul sfertului secund Janette Jackson a marcat nouă puncte consecutive prin care a desprins Phoenix la 25-23. Chiar dacă Olimpia a reușit să egaleze la 25, Kerah Nelson, Romina Filip și Bianca Fota au marcat câte o dublă și au repus avantajul în dreptul Phoenix. La pauza mare Phoenix a intrat în avantaj, scor 46-38 (+8). În sfertul trei, câștigat de Phoenix 26-21, echipa gălățeană și-a menținut avansul de puncte iar cu patru minute înainte de finalul parțialului s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor din meci, 66-43, +23 Phoenix. Ultimul sfert a fost câștigat de Phoenix 20-14. Olimpia a redus din diferență în prima parte a sfertului, 76-69, +7 Phoenix, dar finalul le-a aparținut gazdelor, Kerah Nelson, Janette Jackson și Myneshia McKenzie au refăcut avansul cu un parțial 10-0. 

Kerah Nelson, 26 de puncte și 14 recuperări, Romina Filip 19 puncte și 15 recuperări și Myneshia McKenzie, 12 puncte și 10 recuperări, au încheiat meciul în double-double. Pentru Phoenix au mai marcat: Janette Jackson 19 puncte, Alexandra Dumitrache 7 puncte, Bianca Fota 6 puncte, Denisa Fota 3 puncte.        
  
Pentru Phoenix urmează meciurile din primul tur al play-off-ului cu Olimpia CSU Brașov. Seria se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri și va începe la Brașov, datorită clasării superioare a Olimpiei, locul 4, în sezonul regulat, top 6. Phoenix a încheiat top 6 LNBF pe locul 5. de remarcat că în jocul de azi Olimpia nu s-a bazat pe o parte din jucătoarele care au fost titulare în meciurile precedente.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger