Home » , » BASCHET: Phoenix joacă cu Olimpia CSU Brașov în play-off. Seria începe la Brașov

BASCHET: Phoenix joacă cu Olimpia CSU Brașov în play-off. Seria începe la BrașovChiar dacă meciurile din top 6 LNBF nu s-au încheiat echipa feminină de la clubul Phoenix și-a aflat adversarul cu care va juca în primul tur al play-off-ului, sferturi de finală. Indiferent de rezultatul înregistrat în ultima etapă, marți, 21 martie, Phoenix va încheia meciurile din top 6 LNBF, fetele de la Phoenix vor termina faza a II-a pe locul cinci și vor juca în sferturi, primul tur de play-off, cu echipa de pe locul patru, Olimpia CSU Brașov, echipă cu care va juca marți în ultima etapă din top 6. 

În play-off, sferturi și semifinale, se va juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri, echipa care acumulează două victorii va obține calificarea. Seria Phoenix-Olimpia va debuta vineri, 24 martie, cu un joc pe terenul echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, top 6, Olimpia CSU Brașov. Marți, 28 martie, se va juca pe terenul echipei mai slab clasată după meciurile din sezonul regulat, Phoenix, iar meciul decisiv, dacă trebuie, se va juca la Brașov, vineri, 31 martie, pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat.   

Phoenix și Olimpia s-au întâlnit în aceeași fază a competiției și sezonul trecut, iar echipa din Brașov a câștigat seria cu scorul general 2-0. După ce a câștigat meciul de la Brașov la o posesie, 78-75, la Galați, Olimpia s-a impus cu scorul 77-69. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger