Home » , » BASCHET: Phoenix joacă la Satu Mare în top 6 LNBF

BASCHET: Phoenix joacă la Satu Mare în top 6 LNBFDin faza secundă, top 6, LNBF mai sunt de jucat două etape. Echipa feminină Phoenix va juca în cele două etape la Satu Mare, cu Municipal, și pe teren propriu cu Olimpia CSU Brașov. Prima dată sâmbătă, 18 martie, de la ora 18.00, Phoenix se va deplasa la Satu Mare pentru jocul din etapa a 27-a din prima ligă feminină.

Phoenix și CS Municipal Satu Mare sunt vecine de clasament în top 6 LNBF. Phoenix este pe 5 cu un bilanț 12-14, victorii-înfrângeri, în timp ce echipa gazdele jocului de sâmbătă ocupă locul 6  cu 9-17. În cele trei jocuri din acest sezon Phoenix a câștigat de două ori, 89-72 și 83-54, ambele victorii au fost obținute la Galați, iar la Satu Mare CSM-ul s-a impus la o posesie 88-86.

După jocul de la Satu Mare, în ultima etapă din top 6, Phoenix va juca pe teren propriu cu Olimpia CSU Brașov, echipa de pe locul patru cu care Phoenix va juca în primul tur din play-off.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger