Home » , » BASCHET: Phoenix, meci important pentru calificarea în play-off, luni, în direct la Digi Sport

BASCHET: Phoenix, meci important pentru calificarea în play-off, luni, în direct la Digi SportÎn Liga Națională Masculină de Baschet au început meciurile din faza a II-a. Phoenix va juca în faza secundă LNBM în grupa 7-10 în care miza este unul din primele două locuri ce asigură calificarea în play-off. În ultimul meci al etapei a 23-a, luni, 6 martie, de la ora 18.00, băieții de la Phoenix vor juca la București, cu Dinamo, un meci important pentru calificarea în play-off.   

După ce Mureș Târgu Mureș a învins Craiova, 85-77, în primul meci al grupei 7-10, cele două echipe sunt la egalitate în clasament, Dinamo este pe 9 iar Phoenix pe 10 ambele cu 5-13, victorii-înfrângeri, 23 de puncte, departajarea se face la punctele din meciurile directe. La București, Dinamo a învins 83-70, în timp ce Phoenix a câștigat la Galați 93-87. După rezultatele înregistrate în sezonul regulat, faza I, Phoenix trebuia să fie pe locul 8 cu o victorie în plus față de Dinamo, dar cum Olimpic Baia Mare s-a retras din LNBM rezultatele i-au fost anulate inclusiv victoria maramureșenilor cu Dinamo.  Jocul de luni va începe de la ora 18.00, și va fi transmis în direct de Digi Sport. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger