Home » , » BASCHET: Phoenix a pierdut în ultimele secunde cu SCMU Craiova

BASCHET: Phoenix a pierdut în ultimele secunde cu SCMU Craiova

Al doilea meci, din seria de trei consecutive pe teren propriu în grupa 7-10 LNBM, a fost pierdut de echipa masculină de la Phoenix la o posesie, cu scorul 84-86, pe teren propriu cu cei de la SCMU Craiova. A fost o înfrângere dramatică, la ultima fază, după un meci extrem de echilibrat și disputat în care cele două echipe au alternat la conducere. 

După primul sfert oaspeții aveau avantaj o posesie, 26-28. În sfertul secund echipa din Craiova s-a impus tot la limită, 17-19, astfel că la pauză mare SCMU Craiova avea un avans de patru puncte, 43-47. Sfertul trei a fost adjudecat de Phoenix 28-22, gălățenii au trecut în avantaj 58-57, 69-64, prin aruncările de trei puncte marcate de Guțoaia și Miller, iar înaintea ultimului sfert Phoenix avea avans o posesie, 71-69. În ultima parte a jocului, Bojovic, cel mai bun marcator al campionatului a fost eliminat. În ultimul parțial cele două echipe au alternat la conducere. Craiova a egalat 71, Guțoaia a marcat din nou de trei puncte și a desprins Phoenix la 75-71, Craiova a revenit și s-a instalat la conducere 81-86, iar Miller, cu o aruncare de trei puncte a apropiat Phoenix la 84-86 cu 36 de secunde înainte de final. După ce Craiova a irosit ultimul atac, Phoenix a avut posesia cu 19 secunde înainte de final, iar în ultimele 5 secunde Tony Gugino a ratat aruncarea de trei puncte care asigura victoria, iar Adrian Guțoaia a ratat ultima aruncare a meciului, de două puncte, care putea aduce prelungirile.

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Adrian Guțoaia cu 19 puncte, 15 puncte fiind aduse prin aruncările de la trei puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Phillip Miller 18 puncte, 12 dintre ele de la 3 puncte, de altfel, americanul a încheiat meciul cu 100% la aruncările de trei puncte, Tony Gugino 15 puncte (3x3), Milos Bojovic 13 puncte (1x3), Drew Brandon 10 puncte (2x3), Marko Pavlovic  4 puncte, Cătălin Vlaicu 4 puncte, Iosif Pârlog un punct.

În clasamentul grupei 7-10 Phoenix este pe locul doi cu 7-14, 28 de puncte, la două victorii de echipa de pe primul loc Mureș Târgu Mureș, o victorie avans de celelalte două echipe din grupă SCMU Craiova și Dinamo. Pentru Phoenxi urmează un nou meci pe teren propriu, ultimul din grupa 7-10, sâmbătă, 25 martie, cu Dinamo București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger