Home » , » BASCHET: Phoenix a pierdut la Târgu Mureș și a ratat prima șansă de calificare în play-off

BASCHET: Phoenix a pierdut la Târgu Mureș și a ratat prima șansă de calificare în play-off

foto: frbaschet.ro


În penultima etapă din grupa 7-10, grupă de recalificare în play-off, echipa de masculină Phoenix a jucat la Târgu Mureș, pe terenul vicecampionilor de la Mureș Târgu Mureș. Jocul a fost pierdut de Phoenix, scor 91-75. Pe sferturi desfășurarea scorului a fost: 33-18, 19-22, 20-16, 191-9. 

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Marko Pavlovic cu 22 de puncte. În jocul de la Târgu Mure, pentru Phoenix au mai marcat: Phillip Miller 14 puncte, Milos Bojovic 11 puncte, Adrian Guțoaia 7 puncte, Tony Gugino 7 puncte, Cătălin Vlaicu 6 puncte, Andrei Petică 5 puncte, Drew Brandon 3 puncte. 

Cel puțin până la disputarea meciului Dinamo-Craiova, Phoenix are două victorii avans față de SCMU Craiova, și se menține pe locul opt în clasamentul general, poziție care asigură calificarea în play-off. În ultima etapă din grupa de recalificare în play-off, Phoenix va juca miercuri, 5 martie, de la ora 19.45, la Craiova, ”finala” pentru calificarea în play-off cu SCMU.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger