Home » , » BASCHET: Phoenix se duelează cu SCM Craiova, luni, pentru un loc de play-off

BASCHET: Phoenix se duelează cu SCM Craiova, luni, pentru un loc de play-offSeria de trei meciuri consecutive pe teren propriu continuă pentru echipa masculină de la clubul Phoenix. Luni, 20 martie, de la ora 19.00, echipa pregătită de Florin Nini va juca al doilea meci consecutiv acasă cu cei de la SCMU Craiova, urmând ca seria să fie încheiată în jocul cu Dinamo de sâmbătă, 25 martie.  

După victoriile cu Dinamo și Mureș Târgu Mureș, Phoenix este pe locul 8 în clasamentul grupei 7-10 din LNBM și mai are nevoie de două victorii pentru a fi calificată matematic în play-off. Phoenix are 7-13 raportul victorii-înfrângeri, la două victorii de echipa de pe primul loc din grupa 7-10, Mureș Târgu Mureș, 9-11, două victorii avans de echipele clasate pe locurile din afara play-off-ului, SCM Craiova și Dinamo, ambele cu 5-15.  

În faza I din LNBM Phoenix și SCM Craiova și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. La Craiova, SCM-ul s-a impus cu scorul 80-69 iar Phoenix s-a impus la Galați 83-82. Phoenix este neînvinsă în faza a II-a din LNBM, grupa 7-10, după victoriile 85-75 de la Dinamo și 94-91 cu Mureș Târgu Mureș, în timp ce oaspeții jocului de luni au câștigat un joc, 84-64 cu Dinamo și au pierdut unul, 85-77 la Târgu Mureș.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger