Home » , » BASCHET: Phoenix a ținut pasul o repriză cu ”U” Cluj, viceliderul din LNBF

BASCHET: Phoenix a ținut pasul o repriză cu ”U” Cluj, viceliderul din LNBFFără o parte dintre americance, fetele de la Phoenix au oferit o replică bună echipei de pe locul doi din top 6 LNBF, ”U” Cluj-Napoca. După o primă repriză bună, în care a jucat la același nivel cu echipa oaspete Phoenix a pierdut jocul cu ”U” cu scorul 56-84, pe sferturi: 17-15, 15-19, 11-15, 13-25. 

Phoenix a câștigat primul sfert 17-15. Janette Jackson a dus pentru prima oară în avantaj Phoenix, 8-7, în minutul 6, după ce a reușit o aruncare din afara semicercului. Aceeași Janette Jackson, împreună cu Bianca Fota, a dus scorul la 17-10 după o nouă reușită de trei puncte a americancei. În finalul sfertului fetele de la U au marcat 5 puncte consecutive prin care au stabilit scorul primului parțial. Sfertul secund a fost câștigat de U cu scorul 15-19, astfel că la pauza mare Clujul avea avantaj de o posesie 34-21. Phoenix s-a desprins la 21-17 în debutul parțialului secund după ce Kerah Nelson a reușit o aruncare de trei puncte. În minutul patru al parțialului secund Janette Jackson a desprins Phoenix la mai mult de o posesie, 25-20. Avantajul a fost menținut de Phoenix cu ajutorul unei aruncări de trei puncte marcată de Romina Filip. În finalul primei reprize Phoenix a fost menținută în joc prin punctele marcate de Myneshia McKenzie, prima dată a marcat pentru 30-27, apoi cu două aruncări libere transformate a egalat la 32, însă echipa oaspete a marcat în ultimele secunde pentru 32-34. 

După pauza mare Phoenix, cu o rotație scurtă, nu a mai putut să țină ritmul cu echipa din Cluj astfel că clujencele și-au adjudecat celelalte două parțiale cu 15-11 și 25-13. Cu 1.40 înainte de finalul sfertului trei Phoenix a pierduto și pe Romina Filip accidentată la umăr.           

Antrenorul Eugenio Rodrigues a folosit opt din cele zece jucătoare înscrise pe foaie de joc, iar șase dintre ele și-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Myneshia McKenzie 17 puncte, Janette Jackson 15 p (2x3), Kerah Nelson 9, (3x3), Romina Filip 8p (2x3), Alexandra Dumitrache 4p și Bianca Fota 3p. Phoenix este locul 5 în clasamentul grupei 1-6 din LNBF cu 38 de puncte, 12-14. Etapa viitoare sâmbătă, 18 martie, Phoenix va juca la Satu Mare. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger