Home » , » BASCHET: Victoria caracterelor. Phoenix a învins, din nou, vicecampioana

BASCHET: Victoria caracterelor. Phoenix a învins, din nou, vicecampioanaAflați în aceeași situație financiară ca echipa de fete, vezi declarațiile președintelui Florin Nini de aici sau aici, echipa de băieți de la Phoenix, caracterele, s-a mobilizat exemplar și a obținut o nouă victorie în grupa 7-10 din LNBM, victorie importantă pentru obținerea unui loc în play-off la finalul fazei secunde din prima ligă masculină. Băieții profesorului Florin Nini au învins, pentru a doua oară în acest sezon la Galați, vicecampioana BC Mureș Târgu Mureș, cu scorul 94-91, pe sferturi: 32-23, 25-29, 24-23, 13-16.

Cu excepția a două momente din debut, Phoenix s-a aflat la conducere pe tot parcursul jocului. cea mai mare diferență pe tabelă, +13 Phoenix, s-a înregistrat în sfertul doi la scorul 42-29, după ce Adrian Guțoaia a marcat din afara semicercului pentru Phoenix.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Milos Bojovic cu 27 de puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Phillip Miller 25 p (3x3), Tony Gugino 18p, Adrian Guțoaia 9p, Milos Pesic 7p, Drew Brandon 6p, Andrei Petică 2p.

În clasamentul din grupa 7-10, după victoria cu BC Mureș, Phoenix este pe locul doi cu 7-13, 27 de punte, la două victorii de liderul Mureș Târgu Mureș, două victorii mai mult față de echipele de pe locurile 3 și 4, Craiova și Dinamo. Următorul meci pentru Phoenix este programat pentru luni, 20 martie, tot pe teren propriu, cu SCM Craiova.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger