Home » , » BASCHET: Victorie incredibilă pentru Phoenix. A învins Dinamo, la București, după ce a revenit de la -19!

BASCHET: Victorie incredibilă pentru Phoenix. A învins Dinamo, la București, după ce a revenit de la -19!Echipa masculină de la Clubul Phoenix a obținut prima victorie în grupa 7-10 din LNBM. În primul meci al grupei echipa lui Florin Nini a învins cu scorul 85-78, la București, Dinamo, după ce echipa gălățeană a avut o revenire impresionantă în partea a doua a jocului când a recuperat un deficit de 19 puncte.  

Phoenix a cedat prima repriză  48-31, după două sferturi pierdute 28-15 și 20-16. Gălățenii au mai recuperat din deficit în sfertul trei pe care l-au câștigat cu scorul 31-24. În debutul sfertului trei s-a înregistrat și cel mai mare avantaj pentru Dinamo, 50-31, -19 Phoenix. La reluarea sfertului patru , câștigat de Phoenix 23-6Adrian Guțoaia a redus diferență la 8 puncte, Drew Brandon a marcat de afară și a apropiat Phoenix la 5 puncte, 74-69. Dinamo a marcat pentru 76-69, dar Florin Nini a solicitat timp de odihnă, la reluare Phillip Miler a reușit tripla de două ori și Phoenix s-a apropiat la un singur punct 76-75. Cu 3.21 înainte de final Dinamo a marcat ultima oară în acest joc pentru 78-75, însă americanii Brandon și Miller au reușit dubla cu care Phoenix a trecut în avantaj 78-79. Până la final Phoenix a mai marcat din libere profitând de nervozitatea din joc a gazdelor.  

Cel mai bun marcator al jocului a fost Phillip Miller cu 29 de puncte (5x3). Milos Bojovic și Drew Brandon (2x3) au marcat câte 16 puncte, Brandon a reușit și 10 recuperări și a încheiat meciul în ”double-double”. Pentru Phoenix au mai marcat:  Marko Pavlovic 11 p, Tony Gugino 7p și Cătălin Vlaicu un punct.  

După victoria de la Dinamo echipa masculină de la Clubul Phoenix a urcat pe locul 8 cu 6-13, 25 de puncte. Pentru Phoenix urmează trei jocuri consecutive pe teren propriu, primul duminică, 12 martie, de la ora 19.00, cu Mureș Târgu Mureș.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger