Home » » FUTSAL: Emanuel Moldoveanu, convocat la echipa națională pentru preliminariile UEFA Futsal Euro 2018

FUTSAL: Emanuel Moldoveanu, convocat la echipa națională pentru preliminariile UEFA Futsal Euro 2018Federația Română de Fotbal a anunțat componența lotului cu care echipa națională a României va aborda meciurile din  preliminariile UEFA Futsal Euro 2018. Din lotul României va face parte și Emanuel Moldoveanu, unul dintre oamenii de bază de la United, câștigătoarea sezonului regulat din Liga I. În lotul echipei naționale a României a fost selecționat și portarul Petrișor Toniță, jucător crescut la Galați, la clubul United, și care evoluează pentru Autobergamo Deva.   

România va juca între 8 și 11 aprilie, la Călărași, meciurile din grupa a 4-a din preliminariile pentru UEFA Futsal Euro 2018. Alături de România în grupa de la Călărași vor mai evolua: Portugalia, Letonia și Finlanda, urmând ca echipa câștigătoare a grupei să se califice la UEFA Futsal Euro 2018. 

În cadrul stagiului de pregătire de la Călărași echipa națională a României va susține și două jocuri de verificare unul dintre ele va fi miercuri, 5 martie, cu cei de la United.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger