FOTBAL: FC Universitatea reia meciurile din Liga I. Iată lotul cu care abordează returul

8
foto: FC Universitatea/Liviu Pazargic
După o pauză lungă de patru luni Liga I de fotbal feminin, liga secundă, se reia la sfârșitul săptămânii cu meciurile din etapa a VIII-a, prima din retur. FC Universitatea Galați, reprezentanta noastră în această competiție, va juca în prima etapă din retur pe teren propriu, stadionul ”Siderurgistul”, duminică, 12 martie, de la ora 11.00, cu Universitatea Alexandria. 
În partea a doua a sezonului antrenorii Gabriel Călinescu și Gabriel Caracaș se vor putea baza pe lotul: Elena Dragomir, Mirela Ciobotaru, Roxana Pazargic-portari; Irina Ivan, Alexandra Ivan, Eugenia Gherghișan, Valentina Ivan, Elena Ivan, Ioana Palade, Denisa Negoiță-fundași; Georgiana Stratu, Maria Stamate, Silvia Oană, Mădălina Sfinteș, Laura Pamfile, Elena Tutuianu, Georgiana Bobocea, Iulia Mihalea, Mirela Berlea, Roxana Ioan-mijlocași; Carmen Marcu, Diana Berlea, Andreea Surcică-atacanți. 
După meciul cu Universitatea din Alexandria, fetele de la Universitatea Galați vor juca la Craiova, în etapa a II-a din retur, cu Real 2. Programul complet al FC Universitatea în retur este următorul: 
etapa a VIII-a, 12 martie, FC Universitatea-Universitatea Alexandria (în tur 1-4)
etapa a IX-a, 2 aprilie, Real 2 Craiova-FC Universitatea (0-10) 
etapa a X-a, 9 aprilie, FC Universitatea-Selena Constanța (3-5)
etapa a XI-a, 23 aprilie, Armonia Dolhești-FC Universitatea (3-1) 
etapa a XII-a, 7 mai, FC Universitatea-CSM Pașcani (10-0)
etapa a XIII-a, 14 mai, FC Universitatea-Viitorul Reghin (0-8)
etapa a XIV-a, 28 mai, Măgura Bacău-FC Universitatea (1-1) 
După ce au disputat meciurile din tur fetele de la FC Universitatea sunt pe locul cinci în seria I din Liga I, liga secundă, cu șapte puncte din șapte jocuri, două victorii, o remiză, patru înfrângeri, 26 goluri marcate-21 încasate. Clubul gălățean este abia la al doilea sezon de existență, în sezonul de debut FC Universitatea a încheiat seria I din Liga I pe locul șase într-o serie de nouă echipe.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal