Home » , , » FOTBAL: Liga a III-a programează un nou episod al derby-ului județean dintre Sporting Liești și Metalosprt

FOTBAL: Liga a III-a programează un nou episod al derby-ului județean dintre Sporting Liești și MetalosprtCele trei echipe gălățene din Liga a III-a vor juca la finalul acestei săptămâni meciurile din etapa a 18-a. Sporting Liești și Metalosport vor avea meci direct iar Avântul Valea Mărului se va deplasa la Bacău. 

Prima care va juca în etapa a 18-a, va fi nou promovata Avântul Valea Mărului. Vineri, 17 martie, de la ora 15.00, vălmărenii vor juca pe stadionul ”Aerostar” din Bacău, cu echipa locală Aerostar. gruparea din Valea Mărului abordează jocul de la Bacău de pe locul 11 cu 16 puncte acumulate în 15 jocuri, în timp ce Aerostar este pe locul 5 cu 28 de puncte din 16 jocuri.

Sporting Liești și Metalopsort, celelalte două echipe gălățene din Liga a III-a, se vor întâlni sâmbătă, 18 martie, de la ora 15.00, pe ”Liești Arena”, într-un nou episod al derby-ului județean. Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe sunt despărțite de un loc în clasament. Liești-ul este pe locul opt cu 24 de puncte, 16 jocuri, iar Metalosport este pe locul zece cu 18 puncte din 15 jocuri. Ultimele trei întâlniri directe au fost câștigate de Metalosport. În actualul sezon, în tur, gălățenii s-au impus cu scorul 2-0, iar în precedentul sezon de Liga a III-a, Metalosport a câștigat cu 2-1 la galați și 2-0 la Liești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger