Home » , » FOTBAL: Liga a IV-a juniori revine cu prima etapă din retur

FOTBAL: Liga a IV-a juniori revine cu prima etapă din returOdată cu reluarea sezonului de primăvară vor reveni și meciurile din Liga a IV-a juniori, competiție în care sunt angrenate echipele de juniori ale echipelor din Liga a IV-a. În prima etapă din retur, programată pentru sâmbătă-duminică, 12-13 martie, să vor disputa meciurile: 

sâmbătă, 12 martie,
CSȘ Tecuci-Unirea Braniștea (3-2 în tur)

duminică, 13 martie 
Avântul Drăgănești-Siretul Psicu (2-1)
Victoria Independența-SC Oțelul (2-8)
Gloria Ivești-Juventus Toflea (1-3) 
Bujorii Târgu Bujor-Avântul Vânători (0-9)
CSȘ Tecuci-Unirea Braniștea (3-2)
Quantum Club Galați-Muncitorul Ghidigeni (1-7) 
Viitorul Costache Negri-Zimbrul Slobozia Conachi (0-3). 

După ce s-au disputat meciurile din tur Muncitorul Ghidigeni conduce în întrecerea județeană a juniorilor cu 36 de puncte din 13 jocuri. Liderul este urmat de trei echipe cu câte 30 de puncte: Gloria Ivești, CSȘ Tecuci și SC Oțelul. 

Campioana din Liga a IV-a juniori va juca faza interjudețeană din Campionatul Juniorilor A1. Deținătoarea titlului din Liga a IV-a juniori este Quantum Club Galați (foto). Sezonul trecut ei au jucat cu campioana județului Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană și au pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2-3, după 1-0 la Galați și  1-3 la Însurăței.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger