Home » » FOTBAL: Muncitroul Ghidigeni conduce în Liga a IV-a juniori după prima etapă din retur

FOTBAL: Muncitroul Ghidigeni conduce în Liga a IV-a juniori după prima etapă din returÎn deschiderea meciurilor din prima etapă a returului, Liga a IV-a seniori, s-au disputat meciurile primei etape din competiția similară a juniorilor (juniori A1). La fel ca  în liga seniorilor rezultatul a doua jocuri a fost omologat de Comisa de Competiții AJF Galați, după ce echipele  Bujorii Târgu Bujor și Juventus Toflea nu s-au prezentat la jocuri. 

În cele cinci jocuri disputate nu s-au înregistrat rezultate surpriză. Liderul din Liga a IV-a juniori, Muncitorul Ghdigeni, a început returul pe terenul campionilor de la Quantum Club Galați și s-a impus cu scorul 5-1. SC Oțelul a câștigat cu 2-0 pe ternul celor de la Victoria Independența, Viitorul Costache Negri a câștigat cu 1-0 pe teren propriu jocul cu Zimbrul Slobozia Conachi, CSȘ Tecuci a învins cu 3-0 pe teren propriu Unirea Braniștea, iar în singura remiză a etapei Avântul Drăgănești a încheiat la egalitate 4-4 jocul cu Siretul Piscu, după ce la pauză gazdele conduceau cu 4-3.    

Muncitorul Ghdigeni conduce Liga a IV-a juniori cu 39 de puncte din 14 jocuri. Liderul este urmat de trei echipe cu câte 33 de puncte: Gloria Ivești, CSȘ Tecuci și SC Oțelul. În partea de jos a clasamentului Zimbrul Slobozia Conachi, locul 12, are 10 puncte, Viitorul Costache Negri este pe locul 13 cu 6 puncte, iar ultimul loc este ocupat de Bujorii Târgu Bujor cu 4 puncte. 

 Etapa viitoare este programată să se dispute pe parcursul a doua zile. Sâmbătă, 18 martie, de la ora 10.00, este programat jocul dintre Juventus Toflea și Victoria Independența. Duminică, 19 martie, sunt programate jocurile: ora 10.00, Viitorul Costache Negri - Avântul Drăgănești, Zimbrul Slobozia Conachi - Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni - CSȘ Tecuci, Unirea Braniștea - Bujorii Târgu Bujor. De la ora 13.00, sunt programate alte două jocuri, Avântul Vânători - Gloria Ivești și SC Oțelul - Siretul Piscu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger